Huis regels

Korte uitleg over:
-hoe nieuwe bezoekers deel kunnen nemen aan dit board;
-belangrijke zaken m.b.t. het forum
AfbeeldingSnuffelen mag !!Maar we stellen het wel op prijs dat de visite zich voorsteltAfbeelding
Gesloten
Gebruikersavatar
NFRF
Site Admin
Site Admin
Berichten: 467
Lid geworden op: 26 jul 2009, 20:36
Land: nederland
Site: www.nfrv.nl
Contacteer:

Huis regels

Bericht door NFRF » 05 nov 2009, 19:14

Nieuw lid op dit Forum? Welkom! We stellen het erg op prijs dat u eerst voor stelt, zodat de andere leden weten wie u bent


Algemeen
Het doel van dit forum is het bij elkaar brengen van Flatcoatedliefhebbers. Er kan gediscussieerd worden over allerlei verwante onderwerpen zolang dit maar binnen het kader van het forumreglement is. Kort en goed verwachten wij van een ieder een volwassen houding en een inbreng die de discussie ten goede komt. Respect voor elkaars mening / standpunten is een vereiste.

Wat mag beslist niet?
1. Andere leden beledigen of uitschelden (*)
2. Reacties plaatsen met als doel andere leden te provoceren
3. Aggresief of fel reageren op berichten van andere gebruikers (flaming)
4.Reklame (*) maken voor eigen bedrijven, websites of pups, met uitzondering van eventuele sponsors

5. Schokkende of onsmakelijke foto's plaatsen (*)
6. Links plaatsen naar niet relevante websites of schokkende of illegale content.
7. Berichten zonder enige inhoud plaatsen, zoals het vermelden van een weblink enkel en alleen met het doel reklame te maken voor een website. Dit wordt aangemerkt als SPAM. Weblinks kunt u plaatsen in de daarvoor bestemde rubriek.
7. Het negatief noemen van personen, instellingen, organisaties en internetsites

* ter beoordeling van de beheerder / moderators

Tevens kan een moderator of admin besluiten een bericht te verwijderen omdat het off-topic is of het doel van de discussie niet dient.

Moderators zijn niet verplicht toelichting te geven omtrent het verwijderen en/of aanpassen van berichten

Aanmeldingsprocedure
Namen van nieuw aangemelde leden worden in eerste instantie groenbruin weergegeven. Deze leden hebben nog beperkte mogelijkheden. Nieuwe leden dienen eerst een voorstelbericht te schrijven in het daarvoor bestemde forum (nieuwe leden stellen zich voor). Dit eerste bericht dient goedgekeurd te worden door een moderator. Na goedkeuringen een 2de bericht wordt het nieuwe lid normaal, als grijs, weergegeven en heeft hij/zij de normale gebruiksmogelijkheden en kan men direct berichten plaatsen en pb's versturen.


Onderwerpen
Op dit forum kan over Flatcoateds en daaraan gerelateerde zaken worden gesproken, zolang dit binnen het kader van het betreffende subforum valt. Berichten die hier buiten vallen kunnen worden verwijderd.

Afbeeldingen
Het linken naar externe afbeeldingen is toegestaan. Het wordt zelfs gewaardeerd zolang het ten goede van de discussie komt. Afbeeldingen kunnen door het beheer worden verwijderd.

Content
Indien er ter illustratie of verduidelijking texten geplaatst worden die afkomstig zijn van derden, is het verplicht een bron te vermelden.

Onderschrift
Je kunt in je profiel een eigen onderschrift instellen. Dit wordt onder ieder gepost bericht getoond en is een soort visitekaartje van jezelf. Onderschriften mogen geen beledigende of niet ter zaken doende texten of afbeeldingen bevatten. Deze worden door het beheer verwijderd. Een afbeelding in een onderschrift is toegestaan mits de afmetingen niet groter zijn dan 120 pixels hoog en ca 600 pixels breed. Afbeeldingen in onderschriften mogen het forum niet domineren en worden derhalve verwijderd.

Lidmaatschap
Iedereen kan lid worden van dit forum. Het is niet toegestaan een moedwillig provocerende gebruikersnaam te kiezen. Nieuwe leden zijn verplicht zichzelf voor te stellen in het daarvoor bestemde subforum.
Indien een lid zich niet aan de forumregels houdt kan het beheer hem of haar verwijderen uit de ledenlijst, verdere toegang ontzeggen en/of het ip adres blokkeren. Ook worden dubbele of "fake" accounts verwijderd. Dit geldt ook voor inactieve accounts (waarmee geen bericht geplaatst is), deze worden na een maand verwijderd. Leden ontvangen in dit geval een week van te voren een mailbericht met een herinnering om zich alsnog voor te stellen. Accounts worden zonder bericht op inactief gezet wanneer er langer dan een half jaar niet op is ingelogd.

Persoonlijke berichten
Via het forum kun je andere gebruikers een privé bericht sturen. Gebruikers die dit systeem misbruiken om te schelden, te dreigen of andere ongewenste zaken te schrijven kunnen worden verwijderd. Tevens is dit systeem niet bedoeld om zich negatief uit te laten over andere gebruikers of beheerders/moderators

Klachten
Heeft u klachten over andere gebruikers omdat u vindt dat deze persoon zich misdraagt of niet relevante of schokkende verhalen publiceert, dan kunt u dit melden aan de beheerder van dit forum. Stuurt u hiervoor een email aan beheer of stuurt u een privebericht aan een beheerder / moderator.